SKIT VECKAN !

Jag har varit hemma hela veckan nu för den där jävla VinterkräkSJUKAN!   Fan va jobbigt det har varit, jag gick till skolan i måndags jag kände mig snurrig hela morgonen så jag bad någon hämta mig. Så blev jag upphämtad jag hade 40 graders feber, värk i hela kroppen. Senare under veckan hade jag halssfluss mina hals mandlar var skit stora så kunde inte svälja något. Hela veckan har varit helt jävla sne. Nu är jag frisk och glad imorgon ska jag till Sjukhuset för att kolla benet, jag får kanske till och med mer försäkrings pengar efter krocken jag gjorde för några årsen. Hoppas jag att jag får iaf:),  Nu har var farsan fått planer till att flytta till malmö. ! panik ! Malmö fö fan, alla mina vänner är i gbg :( sjukt segt. men ha det bra nu alla , Puss Ferm

Veckans babe !

Jag ber om ursäkt för att jag knappt skrivit några inlägg i bloggen , har faktiskt inte äns tänkt på det SORRY! men många skrev faktiskt att jag borde uppdatera och det e ju kul att höra , Tack! // Christopher

Alla verkar ha något kul på bloggen , så vi tänkte och tänkte och vi kom fram till att vi ska ha en såkallad '' Veckans Babe'' på bloggen,  vem som helst kan bli det bara det är en tjej! , det enda ni behöver göra är att skicka en bild och skriva något gulligt till ; [email protected]
så väljer jag & Ferm ut en tjej som blir ''Veckans Babe''.
Det blir en ny tjej varje vecka och såklart skriver vi något gulligt och publicerar deras bild på vår blogg !
                                   


 
                                                      




Chill hos Anton som fyllde 18!

Helskön kväll igår , Anton fyllde 18 år så vi va hemma hos honom och drack och bara hade det trevligt...Anton stog för alla shoots hehe det gillar vi! , så blev bara att dricka och sitta och snacka skit .. och en hel del skratt blev det med, Trevligt ! vill ju också vara 18 nu , men det e typ bara en månad kvar jippie !
Grattis Anton 18 år nu  !


Här e några bilder från Lördagen!

Jag


Anton , Alexander , Jag

Varit lite off nu

Har haft fullt upp har inte hunnit skrivit något, men igår fick jag reda på att min brors kompis voltade med sin nissan 350z. Fett segt :/. Men jag har iallafall haft en helg, jag har varit med tobias och Frida i lördags. I Fredags var jag med Tobbe vi skulle dra till borås men banga det för då skulle vi inte ha varit hemma förän 6 på morgonen, så vi drog hem till mig ladda min mobil, sen skulle vi iväg på vägen hittade vi ett par cyklar som vi tog och cyklade till krysset och träffa massa andra där och drack lite, sen drog vi vidare till torget och gjorde inte ett piss, så alla drog hem efter en liten stund.   / Ferm

Funderingar !

Jag har gått runt och tänkt på en massa bra saker, Nu när jag fyller 18 så ska jag ha en lokalfest, bara bjudna kommer att få komma, jag kommer inte skriva upp vart det kommer att vara och när, det får bara bjudna reda på. Vakter kommer vara där ofc. Sen har jag gått runt och funderat på, hyra en stuga en bit bort ute i skogen. Ta med några polare, med massa dricka, grilla och ta det lugnt 1-2 nätter. hade varit skit kul. Har ni läsare några förslag till något som jag ska tänka på eller något annat?


/ Adios amigo Ferm

Hoppas ni lär er något !


Hoppas ni lär er något


Rökning

När man röker tobak suger man i sig tusentals giftiga ämnen. Rökning kan leda till olika skador och sjukdomar, och ungefär varannan person som röker dör tidigare än vad han eller hon hade gjort utan rökning. Dessutom är tobak dyrt, och kan göra att man får finnar, sämre kondition och mindre sexlust. Ändå är det vanligt att man börjar röka för att vara häftig eller snygg.



Bra anledningar till att inte röka:

  • Man kan ha pengar till annat, eftersom det är dyrt att röka.
  • Man har bättre kondition om man inte röker.
  • Man är friskare utan cigaretter, både nu och i framtiden.
  • Troligen får man ett längre liv om man inte röker.
  • Man slipper göra föräldrar och andra arga och besvikna.
  • Man slipper vara beroende och känna abstinensbesvär som att vara röksugen, bli stressad eller orolig.
  • Kläderna luktar inte rök.
  • Man behöver inte få dålig andedräkt eller gula tänder.
  • Om man är under 18 år kan man göra roligare saker med sin tid än att försöka få tag på tobak.
  • Man slipper få rynkor i förtid.
  • Tobaksodling förstör miljön på många sätt och odlarna skadas av giftiga bekämpningsmedel.

 


De flesta vet att det är farligt

De flesta vet att det är farligt att röka. Men det är lätt att tänka att sjukdomar inte ska drabba en själv, eller att man ska sluta innan det blir farligt.

Om man börjat röka finns det vissa saker man kan märka ganska snart, till exempel att man får sämre kondition. Det beror på att kroppen blir sämre på att ta upp syre i luften om man röker, och nikotinet som finns i tobak får hjärtat att slå snabbare.

Ju tidigare i livet man börjar röka, desto större är riskerna att bli beroende och för skador och sjukdomar. Innan lungorna utvecklats färdigt är de extra känsliga mot rök. Fast man egentligen inte ska kunna få tag på tobak om man är under 18 år, börjar många som är yngre röka.




Att sluta röka !

Det är lätt att bli beroende av tobak. Bara efter några cigaretter kan hjärnan bli beroende av nikotinet. Att vara beroende av tobak betyder att kroppen vant sig vid att få nikotin, att det blir jobbigt om man inte röker, så kallade abstinensbesvär.  Men det är också själva beteendet man fastnar i, det blir en vana att röka.

Det är svårt att sluta röka, även om man vill vara fri från det. Men det går, och ju tidigare desto bättre De flesta skador och sjukdomar som rökning ger, kan gå tillbaka om man slutar.




Kommentera och skriv vad ni tycker och varför ni ens röker, vad tjänar ni till det?



RSS 2.0