Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Tja, har varit hemma nu en stund tagit det lugnt, varit och praktiserat jobbigt som vanligt men kul. Snart ska jag iväg och Bowla med några fett kul kommer äga * nat :) , aja hoppas ni har haft en bra dag idag. Ha det gött ska logga ut nu och dra iväg.  // Ferm<3

Idag hade jag studiedag ! :)

Idag hade jag studiedag, åkte in till stan klockan 11 för att träffa en kompis vi tog en fika på Espresso house, sen gick vi runt lite i stan jag åkte hem vid Tjugo i två. Nu sitter jag hemma och bara tar det lungt kollar lite på gammla bilder. Vad som händer senare idag vet jag inte ska antagligen ut med en polare och dra någonstans.


Jag har en gammal bild ifrån Danmark när jag var med Marcus när vi jobbade där nere, vi gick ner till stranden och drack sånna här goa drinkar. Red star tror jag dem hette kommer inte ihåg. När vi gick nere vid stranden så mötte vi några danskar dem fråga ifall vi skulle på fest"tror vi eftersom vi såg en fest där dem gick" men vi fattade ingetting och sa bara ya,ya. Sen så gick vi in till stan lite och chilla, sen skulle vi gå tillbaka och köpa en glass men det gick inte så jävla bra eftersom vi inte kunde danska och man skulle utala orden rätt. Det gick åt helvete hon som stod i kassa skrattade bara åt oss och fattade ingetting vad vi sa, så vi försökte prata Engelska med henne men det fatta hon tydligen inte heller, så gjorde vi ett till försök att utala glassen på danska då fattade hon lite och då fick vi våran glass:)  * det var kul där nere hoppas vi åker dit igen fast med fler folk:)/ Fermiebooi DOck är det jag som har tagit bilden

Gammla tider då det var jävligt kul :)

I Torslanda var det rassia, alltså dem skulle ta trimmade mopeder, det var 2 polis helikoptrar 5 polis bilar och 4 mc poliser. 

Historien började så här, några kompisar hade ringt mig och bett mig komma till Hällsvik skolan, jag åkte dit jag mötte en polis bil jag drog upp på trottoaren och pekade finger mot polisbilen dem kollade och jag fick mig ett gott skratt, jag körde in till skolan där mina kompisar var dem berättade till mig att det var rassia i Torslanda, då blev jag lite smått nervös och gömde moppen inne i gränd, sen ser jag polisbilen jag pekande finger mot körde förbi skolan sen kom det en mc polis och en helikopter flög runt ovanför, sen när dem åkte iväg bort från skolan så fråga min tjej kompis Rosanna om vi skulle åka till Maxi, jag bara okej. Då gjorde vi det, halvvägs till Maxi möter vi en polisbil och då vinkade Rosanna till polisbilen då vänder den och kör efter mig i en jävla fart, jag låtsades att jag inte såg den och fortsatt mot maxi, körde in bland små hus upp på trottoaren, ner mot Maxi. Där framme möter jag en mc polis och jag vänder fort som fan och körde upp mot Branddammen ovanför ica maxi, där möter jag 2 andra mc poliser. Polishelikoptern var ovanför mig hela tiden, la dock inte märke till den, sen kom det 2 andra mc poliser. Dem ställde sig en ring runt om mig så jag inte kunde smita, det hade jag dock inte gjort endå kanske :) . Dem prata med mig frågade varför jag pekade finger mot deras kollegor jag nekade till det, så blev dem arga och börja prata i högre ton, men jag fortsatt neka till det, då tog han fram kameran och jag kollade bort, men sen skrek han kolla in i kameran!, ,så tog han kort samtidigt som han gjorde det sträckte jag ut tungan. Sen började dem tjafsa om att jag körde trimmat men den var helt original, så skulle ena polisen testa den och dem mätte upp den till 65-70 Km/h , dem sa att den gick förfort för att vara original, den är helt original jag har inte gjort ett piss på den utan att ha servat den efter den skar förra veckan. Dem trodde på mig sen kom polisbilen jag pekade finger mot, dem såg väldigt arga ut, undra varför? dålig dag eller något. Ne men dem gick fram till mig och dem tvingade mig att be om ursäkt, och undra varför jag gjorde det för. Då sa jag , jag gjorde det för att jag är så cool* fniss, då blev dem ännu mer aggressiva och sa att nu ska du ta och be om ursäkt, då bad jag om förlåtelse annars hade dem börjat lipa...  Jag fick 1500kr i böter för att jag hade satt min reggplåt på ett ställe som man inte får göra det. Sorgligt att dem lägger ner all den tid för att jaga mopeder.

Nu vet ni varför poliserna stod runt mig :) haha puss o kram / Ferm




Godmorgon Söndag

Igår var det en jävla jobbig dag, först börja det med att jag följde med brorsan och hans polare för dem skulle åka till Fredrikshamn och festa, sen åkte jag och gymmade, senare på dagen åkte ju upp till Kungsbacka för att göra slut med min tjej, det var segt som fan, men tillslut så gick det bra. Jag åkte hem sen ringde en polare mig och fråga om jag skulle ut, jag drog ut vi åkte runt med bussen och alla söp sig fulla och gjorde ett jävla liv efter sig, en idiot skvätte RÖTT VIN på min vita tröja, så det gick ju åt helvete. Imorgon är jag ledig, studiedag så jävla underbart !!! Idag ska jag nog ta det lugnt hemma kolla på film eller något, hoppas ni får en toppendag idag och att ni inte är så bakfulla att ni spyr:) 

Cya later , puss Ferm

ska flytta till STHLM kanske

Nu är det så att jag(Ferm) kanske ska flytta till Stockholm nästa sommar, just nu bor jag i Göteborg det kommer kännas sjukt segt att flytta ifrån alla man känner, men om vi nu flyttar så kommer jag komma ner och hälsa på alla i Göteborg. Vill ni träffa mig innan så får ni bestämma tid med mig för kommer säkert ha fullt upp nu:(. Ni som bor i Stockholm kan ju träffa mig om jag nu flyttar :)

ha det göttans, Ferm

Dagen efter Fredagen

Igår kväll så hände det en massa saker, jag och några polare åkte till Torslanda Krysset för att möta upp några andra. Någon kastade öl på rutan där busschaffören satt han ringde polisen, Polisen kom och en av våra polare sprang iväg, polisen sprang efter honom såg skit kul ut, efter en stund kom polisen tillbaka med honom, Sen fick en polare damp på polisen för att han tog honom så det lite bråk med polisen * dem var dock fulla. Haha filmade detta men har ingen sladd från min telefon till datorn så den kommer inte att komma upp tyvär :(.  Hoppas ni hade en bra fredag för det hade jag. Men LÖRDAG kommer bli ännu bättre hoppas vi på?:)

Ha det bra gott folk pussar från Ferm




Inget fel att ha sex!

Det snackas ju alltid så mycket om människor som ligger runt och ''playar'' andra, men är det verkligen en sån big deal?
Asso bara för att en person har sex med många tycker jag verkligen inte att det är något dåligt! och jag tycker verkligen inte att personen ska bli kallas player , alla gillar väl sex RIGHT?
Så sluta upp med att kalla personer för players , detta är speciellt till tjejer för ni säger alltid att vi killar är players men vafan.. ni tjejer gillar väl sex med?!

Jag tycker inte att man behöver vara tillsammans för att ha sex , sex är ju skönt och det tror jag att dem flesta håller med om, så varför komplicera till det med ett förhållande?
Det är ju en helt annan sak om två personer verkligen tycker om varandra , men shit jag e snart 18 år och ett förhållande i denna åldern kommer ju aldrig att hålla           ''för evigt'' , så tycker bara det är helt onödigt.
Tycker både att killar & tjejer borde sluta upp med att kalla varandra players .

Have sex , live your life !


Äntaligen är det helg igen!

Hello Good Looking Peoples!

Torsdagen blev lite annorlunda än vad jag hade trott. Träffade min syster i stan och hennes två knäppa kompisar Sara & Carro, sedan gick vi till Sun Wall och åt lunch som min kära syster betalade MUUMS! Efter vi hade ätit klart gick vi på stan och titta lite i affärer , hittade en jätte fin vit stickad tröja som jag köpte Love it
!
Sedan tog vi tåget till min systers lägenhet, Först gick vi ut med hennes gulliga Bulldog och sedan när vi kom in så blev det bara slappa och mysa framför tvn.



Syster & Jag!

Fredag:

Började dagen med att ta en varm skön dusch sedan blev det att fixa sig och kila ner till tåget mot Göteborg.
Åkte till Svenskamässan och mötte upp några klasskamrater, gick en sväng där inne och sedan träffade vi Per Morberg, lite tufft att träffa honom i verkligheten , så fick ett par bilder på honom HIHI.
Sedan gick vi och åt mat på något kebabställe som Stefan tyckte om .. Helt ok mat!
Sedan åkte vi hemmåt och nu sitter jag här nyduschad och fixad för att åka på kräftskiva!

That's the beginning of my Friday!

Love PH!


Torsdag idag, Softiisssh musik och så

Hej alla bloggläsare ! Nu är det så att folk tjötar om att få se hur jag fixar mitt hår, så snart som möjligt ska jag fixa en video, vilka vax jag använder osv.. Ha det så bra så länge :)


Idag har jag varit och praktiserat, är verkligen helt utsliten nu så ska vara hemma nu och ta det lite lungt,lyssna på musik, chatta lite på facebook och msn. Sen ikväll ska jag ut med några polare och rensa gatorna med min polare bil. Idag är det dagen innan helgen, så får se vad som händer blir väl party eller något.Alla som spelar Farm Ville kan ju adda mig * Alexander Ferm  :)  Över 11 miljoner spelare det är sjukt, ni som inte spelar det, börjar ni med det kommer ni fastna där. * Varnar er bara-  Nu ska jag springa in till duschen. Heeeeeejdå alla ! <3



// Puss på er, Ferm.



Akta posen bara haha!




Torsdag= Dagen innan helgen! Yääääy

Blää Blää Blää... Kom precis hem från skolan ,Blir att ta en dusch och sen fixa lite saker och sen in till stan.
Ska möta upp kära syster för att sedan åka hem till hennes mysiga lägenhet i Floda, för jag ska sova där inatt!
Ikväll blir det nog bara att slappa och käka lite god mat, Skönt att bli uppassad lite hehe. Imorgon hoppas jag att få ett fint kort på mig och Per Morberg HIHIHI.

Jaa.. vad händer i helgen?
På Fredag ska jag på kräftskiva MUMS MUMS , och på Lördag förhoppningsvis något roligt party !

Pussar Från Christopher (:                                                                   

Blond Blond Blond!


Ny startad blogg av PH & Ferm

Detta är alltså min ( Christopher ) och Alexander's nya Blogg ! Vi ska försöka uppdatera så ofta vi bara kan och önskar att så många som möjligt kommer vilja läsa våran blogg.
Det blir väl imorgon som vi får börja blogga på riktigt och det ser vi båda ifram emot !

En stor puss på er ifrån oss !


RSS 2.0